LYHYTTERAPEUTTI ELINA LILJA

RATKAISUKESKEINEN LYHYTTERAPIA

Olen Elina Lilja, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja mielen hyvinvoinnin ammattilainen. Työssäni toimin ajatusten avartajana ja mielen motivaattorina monenlaisissa asiakkaideni elämäntilanteissa. Ratkaisukeskeisillä työmenetelmillä saavutamme eteenpäin vieviä askeleita mm. elämänmuutoksiin, hyvinvointitavoitteisiin, arjen ja työn haasteisiin, uupumukseen, ahdistukseen ja muihin elämämme eteen tuomiin haastaviin tilanteisiin.

Oma mielemme asettaa meille usein jarruja. Nämä mielen rajoitteet saattavat lamaannuttaa niin kehomme kuin mielemme, mikä kuluttaa voimavarojamme ja himmentää kokemustamme merkityksellisestä arjesta. Ratkaisukeskeisessä ohjauksessa aktivoidumme tiedostamaan ja kasvattamaan mielemme voimavaroja ja suuntaamme pienin askelin kohti toivomaamme muutosta.

Parasta työssäni on saada kulkea asiakkaani rinnalla, nähdä onnistumisen tuottama ilo, havainnoida matkaa muutosten polulla ja olla mukana todistamassa tavoitteiden toteutumista.

Omaan parikymmentä vuotta työtaustaa henkilöstö- ja koulutustehtävistä. Omat elämänpolkuni kutsuivat minut aikuisiällä luontomatkailun ohjelmapalvelutuottajan opintoihin. Sen myötä uppouduin luontolähtöisen hyvinvoinnin maailmaan ja syvensin osaamistani kouluttautumalla ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Kehitän itseäni jatkuvasti opiskelemalla uutta ja ahmimalla ammattikirjallisuutta, voidakseni ymmärtää ja tukea mahdollisimman monipuolisesti kokonaisvaltaista mielen hyvinvointia.

Ratkaisukeskeisen lyhytterapian lisäksi työskentelen myös Metsämieli-menetelmän kouluttajana ja Asahi-terveysliikunnan, yin-joogan sekä mindfulnessin ohjaajana. Työssäni hyödynnän paljon myös luottokumppaniani luontoa, jonka rauhoittava ja hyväksyvä olemus tuulettaa ajatuksia ja laittaa luovuuden lentoon!

Olen tässä, suurella sydämellä - Sinun arvokasta arkeasi varten.

Elina Lilja

Lyhytterapeutti & Luontomentori Elina Lilja 

💻  mielenliekki@gmail.com www.mielenliekki.fi 

☎️ 040-503 3154