KUNTOSALI UISKO GYM 

TERVETULOA TREENAAMAAN HUIPPULAITTEILLA

Uisko Gym on sinulle, joka arvostat huippulaitteita ja treenaamista rauhallisessa ympäristössä - yksin, porukalla tai PT:n ohjauksessa!

LAADUKKAILLA LAITTEILLA KOKONAISVALTAISTA KEHONHUOLTOA
Korkeasta laadustaan tunnetut Technogymin kuntosalilaitteet mahdollistavat niin aerobisen treenin kuin lihaskunto- ja funktionaalisen harjoittelun.

Aerobista harjoittelua varten on Cardio -laitteet ja kaikille lihasryhmille omat painopakkalaitteet, jotka tukevat erinomaisesti oikeanlaista liikerataa. Funktionaalista harjoittelua varten on Kinesis -laite, jolla kasvatat lihasvoimaa, parannat tasapainoa ja lisäät notkeutta. Loppuvenyttelyä varten löytyy kaksi venyttelylaitetta. Käytössä myös muutamia käsipainoja, step -lauta, jumppa palloja ja jumppamattoja

Cardio -laitteet: monitoimilaite, soutulaite, kuntopyörä ja yläraajaergometri.

Painopakkalaitteet: jalkaprässi, jalan koukistuslaite, jalan ojennuslaite, loitontajalaite, vatsarutistuslaite, selkälihaslaite, yläselkälaite ja rintaprässi.

Venytyslaitteet: vartalon etuosan ja takaosan venyttelylaitteet

Salilta löytyy lisäksi FitVibe -tärinälaitteet, joita voit käyttää niin lihaskunnon kasvattamiseen kuin palauttavaan harjoitteluun. Vibraaminen on lihaskuntoharjoittelua tärisevällä alustalla, jonka päällä tehdään valitun ohjelman mukaisia liikkeitä halutulla tärinävahvuudella. Vibraaminen polttaa rasvaa, lisää verenkiertoa, vahvistaa luustoa ja parantaa tasapainoa. Jo 10 minuutin säännöllinen treeni auttaa muokkaamaan kehoa ja vastaa n. 45 minuutin kuntoharjoittelua.

TREENAA SILLOIN KUN SINULLE SOPII

Salilla käynti on helppoa, sillä jokainen kuukausikortin haltija saa PIN -koodin, jolla pääset vapaasti käymään salilla joka päivä kello 6-22 välillä eli voit käydä treenaamassa juuri sinulle sopivana ajankohtana!

MONIPUOLISET PALVELUT TARJOLLA

Salin yhteydessä on treenitilojen lisäksi naisten- ja miesten pukuhuoneet, kolme WC -tilaa ja kaksi hoitohuonetta. Suihkutilat löytyvät samasta rakennuksesta, 2.krs. 
Hoitotiloissa toimivat fysioterapia- ja liikuntakeskus Loikka eli Jenni Paija, hieroja ja urheiluhieroja Kalle Kankaala sekä lyhytterapeutti ja luontomentori Elina Lilja. Heiltä voit tilata niin fysioterapiaa, hierontapalveluita, akupunktiota, personal training -palveluita sekä lyhytterapiaa.

Tervetuloa treenaamaan Uiskolan upeisiin järvimaisemiin!