FYSIOLOIKKA

Olen Jenni Paija ja olen koulutukseltani fysioterapeutti. Tässä ammatissa olen toiminut Hauholla vuodesta 2006 lähtien. Fysioterapiassa minua on aina kiinnostanut asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi ja olenkin hankkinut Personal Trainer -pätevyyden, joka mielestäni antaa paljon työkaluja asiakkaan hyvinvoinnin tukemiseen. Lisäksi olen vuosien saatossa pitänyt erilaisia liikuntaryhmiä vesijumpasta aina odottavien äitien ryhmään sekä useita ravitsemus- ja painonhallintaryhmiä. 

Fysioterapeuttina olen pyrkinyt kouluttamaan itseäni mahdollisimman paljon ja käynyt lisäoppia mm. selkärangan manuaaliseen terapiaan, purentalihasvaivoihin sekä hyvänlaatuisen asentohuimauksen hoitoon. Akupunktiota käytän tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa tarpeen mukaan.

Fysioterapeutin työhön kuuluu oleellisena osana asiakkaan ohjaus ja neuvonta omatoimiseen kuntoutukseen. Esimerkiksi Uiskola Gymin uudet tilat luovat siihen mahtavat puitteet. Kuntosaliharjoittelu pyritään aloittamaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa kuntoutusta. Fysioterapeutin opastuksella se on turvallista ja tarkoituksenmukaista. Fysioterapian aikana ja sen jälkeen omatoiminen harjoittelu jatkuu vaivattomasti Uiskolassa. Omatoimisen kuntosaliharjoittelun lisäksi Uiskola Gymillä on mahdollista osallistua PT-pienryhmätunneille, joiden ajatuksena on treenata ohjatusti 2-4 hengen porukalla tietyn teeman parissa. Lisäksi tarjolla on duotunti, johon voi tulla kaverin tai vaikkapa puolison kanssa kahdestaan.

FysioLoikka, Jenni Paija

💻 fysioloikka@gmail.com & ☎️ puh. 044 550 0029

UUTTA - LOIKKALOMAT !

Kevyesti liikunnalliset lomat Espanjan pienessä Canillas de Albaidan kylässä. Loman ohjelmassa on kevyttä joogaa, liikkumista omin ehdoin, viinitilavierailua, rentoutumista ja herkuttelua.

Seuraavat lomat Espanjaan 28.10-4.11.2024 joogaa ja vuoristokylien tunnelmaa & 25.11-2.12.2024 joogaa ja sporttia. Loikan palveluihin käy maksuvälineenä myös Epassi, Smartum & Edenred.